Najnovšie recenzie zo sekcie Detské jedálenské stoličky
Tento produkt je úžasný, náš vnuk ho využíva všestranne
Stolicka je pevna a drzi aj po pol roku pouzivania a ozaj jej dava denne nas syn zabrat. Moznost dat do viacerych poloh, cize vhodne aj pre dieta, ktore este nesedi. Hracky na hrazde su tiez super, su na suchy zips a tak sa daju pripadne aj vymenit za ine.
- aj nevesta povedala že lepšie nevidela, lahké, dá sa prať, lahko namontovať odmontovať, úložný priestor v tom veľký
Veľmi dobrá manipulácia , super polohovateľná.
- Zatiaľ ho máme krátko, ale vyzerá mať pevnú konštrukciu. Lehátko je priestranné a bábätku je v ňom pohodlné. Stoličku sme zatiaľ nepoužili.
- Trošku horší návod na poskladanie, ale nič čo by sa nedalo zvládnuť.
Stolička sa nám veľmi páči, je pohodlná, dieťa si vie do nej vyliezť samé (2r.), takže ho nie je potrebné do nej vkladať. Prispôsobuje sa rastu dieťaťa. Určite odporúčam
- Stolička akú si pamätám aj ja z mojich detských čias a chcela som ju pre svoje dieťa
- Ľahká na údržbu
Návod veľmi nepomôže, človek musí zapojiť vlastný rozum. Pre mňa bolo sklamanie to aký nám prišiel kus, bol značený čiernou fixkou na takom mieste kde je to asi najviac vidieť po celej dĺžke, spoje síce spĺňajú účel ale tiež estetický vzhľad nič moc. Takže stolička účel spĺňa, je praktická, vkladať a vyberať do nej dieťa chce trocha praxe ale výrobca,by si mal dať trocha viac záležať na vzhľade už keď to schváli ako produkt na predaj.
- Nevýhoda, nedá sa zložiť, zaberie dosť miesta
- Stolička splnila očakávania
- Vhodná aj pre dieťa, ktoré ešte samo nesedí vďaka polohovaniu
- Pultik taktiež možno nastaviť vzdialenosť podľa potreby
- Jednoduché skladovanie
- Možnosť ľahko premiestňovať stoličku po izbe a vďaka brzdám na kolieskach zaistiť v pozícii
- Materiál poťahu ľahko umývateľný
Nie je to len stolička pre väčšie detičky nakoľko je to ako lehátko aj menšie detičky a prídu si na svoje s hrazdičkou, ktorá sa dá pripnúť na miesto kde neskôr pôjde pultík
- cena; kvalita
- Pohodlná
- Ľahká
- Krásna farba
- Polohovatelna
- Skladna
- Bezpečná
- Dobre sa udržiava
Syn je spokojný, že má dobrý výhľad na dianie okolo neho :)
výborný materialkvalita
Zatial super, stolicku sme kupovali pre 2rocneho a 3m, pretoze uz chcel vyliezat sam do stolicky a aj z nej zliezt. Naucil sa to okamzite, staci ho len prisunut k stolu. Pouzivame bez pultiku a bez popruhov.
- pevnosť
Veľmi dobrá cena a rýchle dodanie
Pekny design
- Na kolieskach, dá sa zložiť, poťah je škvrnuvzdorný
- Keď sa zloží nestojí zvislo, musí sa o niečo oprieť..
- Basket bol poskodeny
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »