Najnovšie recenzie zo sekcie Detské jedálenské stoličky
- Pomer cena-kvalita
- Ľahká manipulácia so stoličkou
- lebo je veľmi praktický a má pekný dizajn.
- Jednoduchá manipulácia so stoličkou
- Pravdupovediac nemyslela som že to bude taká super vec pre dieťatko
- Koženkový poťah - krásne vyzerá a ľahko umývateľný
- Má veľa polôh
- Je tam všetko čo potrebuje mamina aj bábo
- Polohovateľnosť sedacej časti
- 4 kolesá
- Možnosť upevnenia hrazdičky
Jedálenská stolička je perfektná za slušnú sumu oproti ostatným. Neľutujem kúpu a určite odporúčam
- Synovi sa hneď zapáčila, vie sa na ňu dostať sám, pevná, hladká bez možnosti záderov - dieťa si neublíži.
maximálna spokojnosť, krásna a praktická a hlavne aj pre bábätko, ktoré ešte nevie sedieť vďaka opierke, ktorá sa dá polohovať až do úplného ľahu, takže využitelná už od prvých mesiacov, vrelo odporúčam
pekná a praktická stolička, výborný materiál, ľahká manipulácia, už máme v rodine dve, odporúčam
- kozene prevedenie - lahka udrzba
- dobra manipulacia
- panel medzi nohami je sucastnou sedacky nie stolika
- viacero polôh vratane polohy takmer na lezato
- pevné
- malicke deti v nom nesedia uplne ergonomicky
Bébé Confort Kanji 2022 Warm Gray
Pridané: 26. februára 2023
(naposledy upravené 24. marca 2023)
Zakúpený v Brendon Slovakia
Som spokojná so sedačkou
- Látkový potah - nie je to studené
veľmi dobrá cena, pekné, funkčné, odporúčam
So stoličkou sa ľahko manipuluje, dieťa v nej bezpečne sedí. Páči sa nám aj vzhľad produktu.
Päťbodové pásy v modernej zelenej farbe, ktoré sú praktickým doplnkom k rastúcim stoličkám firmy HAJDALÁNEK. Osobne sme ich nestihli vyskúšať, keďže naša dcéra už pult nevyužíva, ale máme ich odložené spolu s pultom pre naše vnúčatá. Určite v blízkej budúcnosti poslúžia. Na prvý pohľad vyzerajú kvalitne spracované.
Odporúčam, ale po doručení sme zistili, že zas ide o tovar z Poľska ako skoro všetko čo si objednáte z netu...
Návod zase pre ako pre Mongolov... Uvidíme koľko to vydrží.
Som spokojná z výbavou
- Viem com som kupoval nakolko je to najlepsia detska stolicka na trhu pre deti od narodenia
- Kvalitne spracovanie
- Lahka a spratna aj na prepravu
- Sice je to drahsia stolicka ale stoji to za to si priplatit
- Kvalitná detská stolička. Veľká výhoda je, že sa dá používať už od 0 mesiacov. Veľká pomoc pri malom bábätku aj väčšom dieťatku.
- Stolička je na kolieskach, takže sa dá pohodlne premiestňovať podľa potreby.
- V tomto zvyšovači stoličky dieťa nevie/nemá kde si oprieť chrbát, čo však nemusí byť problém, závisí od dieťaťa.
Na obrázku je iný variant produktu, avšak doručený bol ten, ktorý som objednala. Produkt spĺňa svoj účel.
Stolicka je prakticka bez zbytocnosti, skladna po jednoduchom zlozeni, stabilna, pre dieta pohodlna, odporucam
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »