Najnovšie recenzie zo sekcie Detské jedálenské stoličky
- Tovar prišiel poškodený - škrabance na spodnej časti
Stolička je super len nemá hrazdičku na hranie, to nám trošku chýba.
- Pomer cena - kvalita pre mňa dostatočná výhoda produktu
So stoličkou sme veľmi spokojný
- Vhodne do narodenia
- Kvalitny a umyvatelny material potahu
- Polohy stolicky
Chýbajú tam bezpečnostné pásy trojbodové
Perfektná a praktická stolička ktorá ma všetky funkcie ktoré mamička potrebuje pri kŕmení svojho drobca.
- Velmi tazko sa sklada zly návod
Veľmi ľahko sa udržiava v čistote a jednoducho sa používa. Krásna dizajnová, dieťa ju využije dlhé roky, keďže sa dá aj zmenšiť na detskú stoličku. Kvalitný produkt. (má aj starší syn, používame ju už štvrtý rok a je ako nová)
- Vnucka tam pekne papa
- Veľmi pekná a praktická na papanie aj hranie dieťaťa. Ľahko sa čistí, dá sa sklápať.
Stolička je presne ako ns obrázku,veĺmi pekná farba ,sme veĺmi spokojní.Určite by som tovar odporučila svojim známym.
- Mám ju krátko,ale pekná
- pevna stolicka
Pekná stolička za super cenu
- Široká možnosť využitia
- Možnosť polohovania viacerých plôch
- Dodaná farba nezodpovedá tej na obr
Jedálenská stolička je ľahko zložiteľná, u nás bola zložená za 15min. Pomer cena kvalita veľmi vyvážený. Možnosť nastavenia uhla náklonu chrbtovej opierky a takisto aj výšky do ktorej ma stolička siahať. Povrch je ľahko umývateľný. Kolieska sa dajú zaistiť proti posunutiu.
- je to výrobok z bukového dreva - masív
- Ťažko sa skladá, montuje a keď chcete vymeniť hornú prednú dosku, musíte všetko znova rozskrutkovať.
Nevýhodou bolo, že mi v balení neprišli 2 súčiastky, ktoré sú potrebné na namontovanie koliesok na zadné nohy stoličky. Písala som reklamáciu, ale zatiaľ mi nikto neodpovedal.
- Je využiteľný pre deti od narodenia,má polohovanie aj na ležanie,krásny vzhľad,kvalitný výrobok.
- Dobre sa s ňou manipiluje, je ľahká
vyzera pekne a pevny
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »