Najnovšie recenzie zo sekcie Detské jedálenské stoličky
Dieta sa v stolicke poti, material vyzera nekvalitne.
- Rychle skladanie
- Dobře omyvatelný
Rychlá doprava, příjemná komunikace a doručení potahu, který sháním půl roku.
- Výborná stolička pre 3,5 ročnú vnučku
pohodlný, super pomocka,nezaberá miesto ako detska jedálenská stolička
Odporúčam!! Pohodlná, pevná, kvalitná, ľahko zložiteľná a jednoduché nastavovanie.
- Je vhodná naozaj aj od 0 rokov
- Dá sa zložiť a nezaberá veľa miesta (v rámci možností).
- Povrch sa dá ľahko vyčistiť/utrieť vlhkou handričkou. Pultík je veľmi šikovne vymyslený čo sa týka jeho použitia, alebo odkladania priamo v zadnej časti stoličky.
- S kolieskami a ich brzdami sa trochu ťažšie pracuje, ale inak fungujú ako majú.
- Vloženie a vybratie pultíka, alebo jeho sklopenie vyžaduje trochu cvik, ide to ťažšie.
Polohovanie chrbta aj nožičiek do viacerých polôh je veľmi praktické, výškové nastavenie,plus kolieska na rýchle presunutie
- Vyzerá presne ako na obrázku
- Pekná farba
- Dobrá cena
- Iba to, že je to predsa len plast.
- Časť na relax sa nehojdá tak, ako som si predstavovala.
- Praktická
- Nevýhodu nepoznám
Pekné, kvalitné, prijemné farby, dobrý nešmyklavy umývateľný materiál na sedenie pre dieta. Hračky na hracej ploche dobre držia. Veľká spokojnosť. Aj s dizajnom.
- Je výškovo nastaviteľný čo je úplne skvele a tiež opierka polohovateľná, keďža sú tam kolieska ľahko presuniem do inej miestnosti za mna skvele
Stolička je taká ako na obrázku. Sedenie je menšie. Kryty nožičiek stoličky nesedia, pri manipulácii so stoličkou vypadávajú.
Vnučka je veľmi spokojná
- Neskutočná,výborná,predčila moje očakávanie
- Jedalenska stolicka je super ma polohovatelne sedadlo potom sa dá celé sedadlo posunúť vysie alebo nižšie ako vám treba ľahko umývateľná bezpečnostné pásy super dá sa aj opierka na nôzky posúvať a plus je tam sieťka ľahko sa skladá veľká spokojnosť
Podľa mňa žiadna
- Polohovatelna
Môžem len odporučiť, moja dcéra ma ju rada a je to najdôležitejšie. Polohovateľná opierka je top. Stolička je pevná, nastaviteľná, zaberá malo mesta keďže je možne ju zložiť. Prevedenie veľmi pekne. Poťah je ľahko umývateľný. S nákupom som veľmi spokojná.
- Stolička vyzerá dobre, zatiaľ sme ju používali málo, keďže ju máme krátko.
- Umývateľný poťah sedadla
- Poťah na detskej stoličke sa nedá vymeniť
- vynikajúca stolička, splnila očakávania, dobrý výber
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »